Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle goederen van BAS Tractiebatterijen.

Bestellen

Bestellingen kunnen gedaan worden via onze website. Indien dit niet lukt kunt u de bestelling per e-mail verzenden naar info@BAStractiebatterijen.nl

Levering

BAS Tractiebatterijen bepaalt de wijze van vervoer, indien de klant een bijzondere (afwijkende) vervoerswens heeft worden hier extra kosten voor berekend. Alle bestellingen worden op het opgegeven punt of straat adres afgeleverd. Als de klant een verkeerde straat of nummer heeft opgegeven zijn de kosten die dan extra gemaakt worden voor rekening van de klant.

BAS Tractiebatterijen heeft een uitgebreid assortiment aan artikelen. Er zijn een aantal artikelen waar een levertijd op zit. In overleg met de klant wordt hier een regeling of een alternatief getroffen om de artikelen zo spoedig mogelijk te leveren. BAS Tractiebatterijen behoudt het recht om bestellingen in gedeeltes af te leveren, hier zullen geen extra kosten voor worden berekend.

Betaling

De goederen blijven eigendom van BAS Tractiebatterijen zolang de factuur nog niet betaald.

Retouren

De klant heeft het recht om de geleverde artikelen binnen zeven werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking en met een kopie van de factuur en met de reden van de retourzending. De artikelen moeten ongebruikt zijn en correct zijn geretourneerd.

De artikelen die retour worden gezonden moeten vooraf bij BAS Tractiebatterijen gemeld worden met de reden waarom deze retour worden gezonden. De retour zendingen zijn voor rekening van de klant. Als het artikel bij de BAS Tractiebatterijen is binnen gekomen wordt in overleg met de klant, een alternatief of een gelijkwaardig produkt geboden of de klant krijgt zijn geld terug. De verzendkosten worden in dit geval niet vergoed.

Als de door BAS Tractiebatterijen geleverde artikelen niet binnen 10 werkdagen zijn teruggezonden worden deze niet meer geaccepteerd.

Artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en niet in de orginele verpakking zitten, worden niet vergoed.

Garanties

BAS Tractiebatterijen verkoopt artikelen met een uitstekende kwaliteit.

Wanneer de artikelen beschadigd aankomen na transport kan het artikel direct in de verpakking retour gezonden worden. In dat geval wordt het artikel opnieuw opgestuurd.

Aansprakelijkheid

BAS Tractiebatterijen is absoluut niet verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade, door o.a. ondeskundig gebruik.

BAS Tractiebatterijen heeft met veel zorg de website van www.BAStractiebatterijen.nl samen gesteld, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele druk en zetfouten.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Enschede.

Overige

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij berekenen verzendkosten voor Nederland!!!

BAS Tractiebatterijen is na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van o.a. BTW of andere heffingen door te berekenen.